info

Over Ons

Al sinds onze jongen jaren zijn we bezig met fotografie en videografie. Een kleine hobby die later is uitgegroeid tot dit overweldigende resultaat. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij uw feest nog perfecter maken. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat u uw momenten voor altijd kunt bewaren!Werkwijze

Over het algemeen boeken bruidsparen ons ongeveer een half jaar voor de dag van hun bruiloft. Op deze manier is er genoeg tijd om elkaar beter te leren kennen en al jullie wensen en ideeën te bespreken. Wanneer er na de kennismaking een goede klik is, stellen wij een offerte voor jullie op zodat jullie alles nog een keer rustig kunnen doorlezen. Offerte akkoord? Dan staat de datum definitief voor jullie gereserveerd.
Benieuwd wie jullie voor gingen? Of een goede indruk te krijgen van onze stijl, dan kun je de pagina met trouwreportages bekijken.

Boekingen: een keer kennis maken? Neem contact op en we plannen een afspraak!
Investering: de tarieven voor bruiloften kun je hier bekijken.
Buitenland: trouwen jullie in het buitenland? Leuk! Dan reizen wij graag met jullie mee :)

Veelgestelde vragen

Heb je nog ideeën voor de aankleding van onze bruiloft?

Wij heb ideeën genoeg! Door onze jarenlange ervaring op het werkveld kunnen wij jullie wat tips geven.

Kunnen we jullie ook boeken voor een bruidsreportage in het buitenland?

Wij houden erg van reizen en wij zouden het dan ook heel gaaf vinden om jullie bruiloft buiten de landsgrenzen van Nederland te mogen fotograferen en videograferen. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Met welke apparatuur werken jullie?

Tijdens bruiloften maken wij o.a. gebruik van:

Fotografie:
Canon 5D Mark IV (2x) / 17-40mm F4 /24-70mm F2.8 II / 35mm F1.4 / 85mm F1.2 / 100mm Macro / 70-200mm F2.8

Videografie:
Canon C100 Mark II / Canon R6 Mark II / 85mm F1.2 / 70-200mm F4 / 50mm F1.8 / 100mm Macro / DJI Ronin / DJI Mavic / Zoom H6

Kan ik na de shoot ook alle onbewerkte foto’s / videoclips krijgen?

Uit de grote reeks shots en video's die wij nemen tijdens jullie bruiloft selecteren wij de mooiste foto’s / video's welke individueel door ons zorgvuldig worden nabewerkt en gemonteerd. De onbewerkte foto’s en video's worden niet geleverd.

Hoeveel foto’s krijgen wij aangeleverd bij een reportage van onze bruiloft?

Hou rekening met een minimum van 250 shots bij een reportage van 6 uur.

Hoe lang duurt de gemonteerde video die wij krijgen van onze bruiloft?

Afhankelijk van het pakket dat jullie kiezen krijgen jullie een video tussen de 5 en 15 minuten. Willen jullie een langere video of bijvoorbeeld de hele ceremonie erbij, dan kan dat als extra worden gekozen.

Wat houd de optie 2e shooter precies in?

De 2e shooter is fungeert gedurende de dag als assistent fotograaf en houd zich bezig met het maken van foto’s op plekken waar één persoon niet tegelijk kan zijn ( denk aan het klaarmaken van de bruidegom op een andere locatie ) of bij het nemen van belangrijke momenten waarbij het noodzakelijk is dat ze niet gemist worden.